Devino youtuber!
Andrei Badea, clasa a VII-a

 

      Pentru a fii un youtuber “cunoscut” trebuie mai întâi să îți faci un cont de Google și să te gândești la ce o să faci pe acest canal, iar după aceea să îți alegi un Username (numele acestui utilizator).

Dacă lucrezi pe un PC WINDOWS vei folosi  următoarele software-uri:

Fraps- acest software captureză ecranul (acesta  costă, dar poate fi găsită și varianta free)

Sony Vegas- acest software îți permite să  editezi un videoclipul

Daca lucrezi  pe un MAC OSX vei folosi  următoarele software-uri

Screenflow-  un software pe care eu îl folosesc, este foarte foarte bun, însă destul de scump.

ÎNTREBARE: CE FACI TU PE YOUTUBE?

Bună întrebare!!!  Eu fac  comentarii asupra unui joc numit Minecraft. Joc mini-game-uri și multe altele, daca vreți puteți să mă căutati pe Youtube.

 MagnetAndrei este numele canalului meu.

Sper ca te-am ajutat măcar puțin să aflii mai multe despre cum e să fii youtuber. Data viitoare o să îți spun cum să îți susții canalul.

Pînă atunci, la revedere!


Laptop  Sony Vaio

                                                Andrei Nica, cls a V-a

                                     

             Sony Vaio este unul din laptopurile care se bazează pe design. Nu spun că e doar un laptop care arată bine și care nu poate să facă nimic util, nu, doar că dincolo de faptul că este performant, arată și bine. Sony Vaio seria E este un laptop elegant care are tastatura luminoasă și vine în foarte multe varietăți de culoare.

Ca o paranteză, din Sony s-a inspirat arhicunoscuta firmă Apple. Dupa părerea mea, unul din cele mai interesante lucruri, la acest laptop, este acela că…..tobele, vă rog!….are touchscreen! Nu înțelegeți greșit, nu este laptop-tabletă, este laptop, dar are și touchscreen. Vi-l recomand cu încredere.

Samsung Galaxy Mini 2

                                                   Matei Relenschi, clasa a V-a

       În acest articol vă voi prezenta telefonul mobil Samsung GT-S6500D, numit şi Samsung Galaxy Mini 2. Fiind şi telefonul meu, nu vă voi da informaţii eronate!     

Galaxy Mini 2 combină perfect designul la modă cu funcţionalităţile de o înaltă performanţă, realizate special pentru tine. Capacitatea mare de stocare şi viaţa lungă a bateriei îl recomandă.

Culorile vii îţi atrag atenţia imediat! El vine cu o carcasă de un galben intens, aşa că sigur va ieşi în evidenţă. Apoi, o poţi schimba oricând cu altă culoare. Compact, dar cu un ecran mare de 3.27” HVGA, îţi aduce aplicaţiile multimedia într-o calitate superioară.

Galaxy Mini 2 este echipat cu un procesor de 800MHz cu ajutorul căruia poţi deschide mai multe aplicaţii care să ruleze silenţios şi bine. Capacitatea bateriei a fost îmbunătăţită, astfel crescând şi durata de utilizare a telefonului.

Te conectezi uşor în lumea SMART!

Samsung Galaxy Mini 2 foloseşte Android v2.3 Gingerbread. Interfaţa unică este foarte uşor de folosit, iar funcţionalitatea este de neîntrecut. Mulţumită camerei de 3 MP cu funcţie de auto focus, poţi fotografia şi distribui fiecare moment fericit din viaţa ta. Mai mult decât atât, capacitatea de stocare este acum de 4 GB, care se poate mări până la 32 GB cu un card microSD. Smartphone-ul vine cu aplicaţii Google preinstalate cum ar fi Google+, Google Maps sau Youtube!

Păstrează legătura cu prietenii!

Eşti prea ocupat să îţi gestionezi toate conturile din reţelele sociale? Cu aplicaţia Social Hub preinstalată, comunicarea devine mai uşoară şi mai plăcută. Având Swype, tastarea mesajelor devine mai confortabilă. De asemenea, poţi trimite şi desene cu noua aplicaţie ChatON.

       IPhone 5C

                                                           Andrei Necula și Bianca Rădulescu, cls a VIII-a


             IPhone 5C  este cel mai nou dispozitiv Apple. Acesta nu are NIMIC în plus faţă de iPhone 5 decât o carcasă ieftină de plastic. Adică, aţi putea cumpăra o carcasă pentru iPhone-ul vostru de culoare albastră, roşie sau orice altă culoare și… aveți noul telefon. Litera C nu vine de la Color, ci de la Cheap, fiind 199 de euro. E ca şi cum fabricanţii au făcut-o intenţionat pentru a arăta adevărul. Plus, se pare că de când nu mai este Steve Jobs, cei de la Apple nu mai au pic de inspiraţie. Dar, ca să nu facem antireclamă, recomandăm acest produs tuturor iubitorilor Apple.

Nota-6/10

MACBOOK PRO CU RETINA DISPLAY

Andrei Nica, clasa a V-a

            Cel mai nou notebook Apple este MacBook Pro cu retină display. Nu vă imaginaţi că singura diferenţă faţă de MacBook Pro este retina display, pentru că de fapt are multe caracteristici în plus. Varianta display-ului de 13 inch are peste 4.000.000 de pixeli! Cât despre cel de 15 inch, peste 5.000.000. Preţul începe la varianta de 13 inch la 1299 de dolari, iar cel de 15 inch ajunge la 1999 de dolari.  Are mai multă culoare și contrast și mai puțină strălucire. Stocarea Flash îți oferă viteze de până la 4 ori mai mari decât un hard drive tradițional.

Notebook-ul  are un processor Intel Core i7 foarte puternic și un sistem de operare  OS X 10.9 Mavericks, cea mai nouă variantă de OS X.

Samsung Galaxy Gear

                                                                               Matei Relenski, clasa a V-a

Design

Brațara metalică de cea mai bună calitate a ceasului GALAXY Gear se înfășoară confortabil în jurul mâinii dvs. Aveți la îndemână mai multe funcții, inclusiv ora, mesajele, controalele pentru muzică și multe altele, aflate toate pe ecranul tactil al ceasului dvs. Diversele opțiuni de culoare vă oferă bucuria de a-l asorta cu stilul dvs. Ceasul GALAXY Gear rafinat are marginea cadranului pătrat realizată din oțel inoxidabil, ceea ce îi conferă un aspect de lux.

Apeluri mereu la îndemână

Ați ratat un apel pentru că nu ați putut să auziți sau să ajungeți la telefon? De acum, cu ceasul GALAXY Gear, nu veți mai rata niciun apel; puteți să raspundeți și să realizați apeluri de la încheietura mâinii.

Voce

Cu ajutorul funcției optimizate S Voice, comenzile vorbite și cele tastate devin la fel de rapide. Ceasul GALAXY Gear este configurat să reacționeze oricând la degetele și la vocea dvs. Funcția S Voice permite ceasului GALAXY Gear să vă asiste în viata dvs. aglomerată și in mișcare, oferindu-vă posibilitatea să creați programări și să verificați mesajele noi instantaneu.

Aplicații preinstalate: Apel, Contact, Planificare, Activitate, Alarmă, Ceas, Cronometru, Aplicație, Mesaje, Vremea, Ajutor

Comunicare fluidă de pe Gear pe telefon.

Experimentați o comunicare excelentă de pe ceas pe telefon. Când primiți notificări importante pe ceasul GALAXY Gear, telefonul va afișa automat mesajul prin ridicarea telefonului. Bucurați-vă de o comunicare extraordinară, fără problemele create de pașii suplimentari.

Imagini rapide pentru a crea amintiri de durată.

Ați ratat un moment important în timp ce setați camera foto a telefonului? Acum, cu ceasul GALAXY Gear, puteți realiza un instantaneu rapid sau puteți surprinde o imagine dragă înainte ca momentul perfect să treacă doar pentru că nu aveți la îndemână camera foto a telefonului. Și, firește, ceasul Gear vă permite să transferați instantaneu aceste amintiri prin SMS.

Note vocale fără atingere.

Spuneți ceasului GALAXY Gear tot ce doriți să vă amintiți. Nu mai trebuie să scoateți telefonul din buzunar ca să scrieți o notă. Este suficient să îi spuneți ceasului Gear.